Orderpicker

Ben jij de Max Verstappen onder de orderpickers en ben je opzoek naar een vaste baan bij dé dienstverlener voor logistiek Nederland? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste orderpicker die er niet vies van is om zijn handen uit de mouwen te steken. Ben jij degene die de uitdaging aangaat, zich fijn voelt om heel de dag in beweging te zijn en voel jij je thuis in onze no-nonsense en aanpakkers cultuur? Lees dan snel verder!

Jouw profiel

Bij jou stroomt het logistiek bloed door de aderen. Je bent een echte teamplayer die beschikt over een goede dosis wilskracht en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Het magazijn is als jouw tweede thuis. Met jouw oog voor nauwkeurigheid heb je het in je om in no-time correct, snel en zelfstandig orders te picken want jij bent een echte aan- en inpakker!

De baan

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en zorgvuldig inpakken van de bestellingen. Zodra er nieuwe orders binnenkomen schiet jij uit de startblokken en zorg je ervoor dat alles netjes verzameld wordt voor verzending. Een baan met veel verantwoordelijkheid en diversiteit want geen order is hetzelfde.

Vereisten

  • Basiskennis van de Engelse taal in woord en geschrift; 

Jouw voordelen

  • Een afwisselende en zelfstandige fulltime functie;
  • Salaris conform CAO;
  • Urengarantie;
  • Werkkleding en werkschoenen ter beschikking;
  • Mogelijkheid tot gebruik van een bedrijfsauto als je in het bezit bent van een geldig rijbewijs;
  • Doorgroeimogelijkheden tot een leidinggevende functie;
  • Binnen 2 jaar een vast dienstverband;
  • Vakantiegeld.

Sollicitatieproces Orderpicker

Solliciteren

Solliciteer online via de button ‘solliciteer direct’. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en eventueel je cv te uploaden.

Telefonisch interview

Een van onze recruiters bekijkt je sollicitatie. Voor 16 uur gesolliciteerd? Dan neemt de recruiter dezelfde dag nog telefonisch contact met je op voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Voorbereiding

Ter voorbereiding op jouw komst, ontvang je van ons een e-mail waarin we nog wat extra gegevens opvragen. Ook ontvang je een e-mail met praktische reisinformatie.

Introductiedag

Een van onze chauffeurs haalt je in de ochtend op en brengt je naar ons kantoor. Vandaag volg je ons introductieprogramma en teken je jouw contract

Aan de slag! 

Het echte werk kan eindelijk
beginnen. Wij wensen je veel plezier en succes!

Vragen over de vacature

Neem dan contact op met een van onze recuiters!