Stuwarooij als werkgever

Wie is Stuwarooij?

Stuwadoorsbedrijf van Rooij B.V. is al sinds 1989 een vertrouwd, gewaardeerd en stabiele partner van vele grote en kleine bedrijven in heel Nederland. Met onze vaste medewerkers leveren wij totaaloplossingen voor elke logistieke vraag. Wij zorgen dat onze medewerkers zich thuis voelen bij Stuwarooij, een familiebedrijf waar het familiegevoel reikt tot in de haarvaten. Bij Stuwarooij staan de medewerkers op nummer 1. Wij doen er alles aan zodat jij goed in je vel zit en het beste uit jezelf haalt. Daarom hechten wij veel waarde aan een stabiele en positieve leefsituatie. Gaat het wat minder goed met je? Laat het ons weten! Wij willen je niet alleen begeleiden op de werkvloer, maar (indien nodig) ook daarbuiten. 

Wat doet Stuwarooij?

Wij, en misschien binnenkort ook jij, zorgen voor grip op logistiek bij onze klanten met vaste teams van gedreven medewerkers, aangestuurd door eigen voormannen, coördinators en projectmanagers. Stuwarooij is dé partner voor logistiek Nederland en ontzorgen staat daarbij centraal. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• laden en lossen van containers
• verzamelen van orders
• productie- en inpakwerk
• heftruckwerk.

Begeleiding

Soms kan het even tegen zitten. In je relatie, thuis, met je persoonlijke financiën. Praten helpt! Zoek contact met HR en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Daar hoeft verder niemand iets van te weten – en je HR-collega weet je ongetwijfeld verder te helpen. Buitenlandse medewerkers begeleiden we bij de administratie die komt kijken bij het in Nederland werkzaam zijn. Van Burgerservicenummer (BSN)) tot het openen van een bankrekening, je inschrijving bij de gemeente, je aanmelding bij een zorgverzekeraar en het bezoek aan een huisarts, tandarts en al wat je als nieuwe Nederlander allemaal nog meer nodig hebt. We willen waar we kunnen zoveel mogelijk zorgen wegnemen. Immers als je niet lekker in je vel zit ben je niet de leukste voor je omgeving.

Arbeidsovereenkomst

Bij Stuwarooij start je met een tijdelijk dienstverband van 6 maanden. Wij garanderen op jaarbasis je contracturen; dit noemen wij urengarantie. Op deze manier heb je financiële zekerheid met gegarandeerd werk en inkomen. In jouw arbeidsovereenkomst is een proeftijd opgenomen van 1 maand die start zodra je begint met werken. 

Bij goed functioneren krijg je binnen 2 jaar een vast dienstverband voor onbepaalde tijd.

“Volop kansen
om te groeien!
Begonnen als
inpakker.
Na 2 jaar
al voorman.”

Verzekeringen

Bij Stuwarooij zorgen we voor elkaar! 

Collectieve zorgverzekering: voor onze buitenlandse collega’s heeft Stuwarooij een collectieve zorgverzekering afgesloten bij HollandZorg. De kosten veranderen jaarlijks en Holland Zorg rekent geen eigen risico. Ook is er een ongevallenverzekering afgesloten met repatriëringsdekking. Dit is voor rekening van Stuwarooij. 

Huisvesting

Voor onze buitenlandse collega’s is er huisvesting geregeld via Certa Rental. Dit kost je slechts €50,00 per persoon per week. Bij andere bedrijven lopen deze kosten vaak op tot meer dan €95,00 per persoon per week. De medewerkers van Certa Rental zorgen voor een veilige thuisbasis met een vast aanspreekpunt. De panden zijn voorzien van een SNF keurmerk (Stichting Normering Flexwonen) en voldoen aan de veiligheidseisen van de brandweer. Daarnaast is Certa Rental ook aangesloten bij de VHA (Vereniging Huisvesters Arbeidsmigranten). In de woningen mag je gratis gebruik maken van keukenapparatuur, wasmachines en WIFI, ook is er een ontspanningsruimte aanwezig. Grotere panden hebben een eigen toezichthoudster als aanspreekpunt die ook de gezamenlijke ruimtes schoonmaakt. Je bent zelf verantwoordelijk voor het schoonhouden van je slaapplek en eigen spullen. In elk pand hangt een overzicht met huisregels waar jij je te allen tijde aan moet houden. Ook worden de panden wekelijks gecontroleerd op veiligheid en netheid en worden er noodzakelijke reparaties uitgevoerd.

Bedrijfsauto

Wanneer je over een geldig rijbewijs beschikt kan er via Certa Rental een bedrijfsauto ter beschikking gesteld worden voor zakelijke doeleinden in Nederland. De auto is uitgerust met een Track&Trace systeem.

Woon-werkverkeer

Wanneer je verblijft in de door Certa Rental georganiseerde huisvesting is het vervoer van en naar de werkplaats gratis. Dit kan zijn middels een bedrijfsfiets, bedrijfsauto (alleen bij geldig rijbewijs) of chauffeursdiensten.

Opleiding & ontwikkeling

We kijken naar jou als persoon en vinden het dan ook belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Door middel van trainingen en opleidingen zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden bij Stuwarooij. 

Een vast contract gaf me meteen veel zekerheid
en duidelijkheid. En dat voelt goed.