Toffe HR stage met uitzicht op vaste aanstelling!

Medewerker human resource management (HRM)

Ben jij een doortastend HR-talent met een no-nonsense instelling die ook nog eens mensgericht en flexibel is? Ons HR team is volop in ontwikkeling en jij kunt daar een bijdragen aan leveren! Bijt jij je graag vast in administratieve werkzaamheden én wil je graag stage lopen in een familiebedrijf? Dan zoeken wij jou!

Jouw profiel

Je bent een enthousiaste, energieke collega die samen met de collega’s van HR de handen uit de mouwen wil steken. Je bent in staat om prioriteiten te stellen en je laat je niet leiden door de hectiek van de dag. Een stapje meer zetten, daadkracht en initiatief tonen: Jij bent het type persoon die het regelt en ‘getting things done’ is jouw manier van werken.

Wat ga je leren?

Samen met je collega’s fungeer je als verlengstuk van de werknemer, zij moeten zich gezien en ondersteund voelen binnen de organisatie. Dit alles gaat gepaard met een gezonde dosis humor en plezier in het werk en met elkaar. Jouw verantwoordelijkheden zijn:

  • Het verzorgen van klantcontact bij juridisch-administratieve dienstverlening
  • Het verrichten van (juridische) dossierwerkzaamheden
  • Het verrichten van de personeelsadministratie
  • Het ondersteunen bij diversie HRM processen

Vereisten

  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wij bieden

  • Een super toffe leerplaats in een jong team
  • Ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden
  • Kennis door een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling
  • Vergoeding: in overleg

Sollicitatieproces Stagiaire

Solliciteren

Solliciteer online via de button ‘solliciteer direct’. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en eventueel je cv te uploaden.

Telefonisch interview

Een van onze recruiters bekijkt je sollicitatie. Voor 16 uur gesolliciteerd? Dan neemt de recruiter dezelfde dag nog telefonisch contact met je op voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Voorbereiding

Ter voorbereiding op jouw komst, ontvang je van ons een e-mail waarin we nog wat extra gegevens opvragen. Ook ontvang je een e-mail met praktische reisinformatie.

Introductiedag

Een van onze chauffeurs haalt je in de ochtend op en brengt je naar ons kantoor. Vandaag volg je ons introductieprogramma en teken je jouw contract

Aan de slag! 

Het echte werk kan eindelijk
beginnen. Wij wensen je veel plezier en succes!

Vragen over de vacature

Neem dan contact op met een van onze recuiters!